Felismered a sorozat szereplőit?

logo

Sokaknak lehetnek ismerősek az Éjjel-nappal Budapest szereplői. Minden bizonnyal ott van mindenkiben az a Deja-vu érzése, hogy “Én márpedig ezt az embert láttam már valahol…“. Most elmondjuk, miért van ez.

Az Éjjel-nappal Budapest szereplőit nem toborzás útján válogatták ki, hanem olyan színészeket szedtek össze, akik már valamilyen módon megmutatták magukat a tévénéző közönségnek, többen A gyanú árnyéka című műsorból jöttek, de Carlos például a TV2 Édes négyesében tűnt fel először.

Polyák Rita - Regina

Polyák Rita – Regina

Polyák Rita (Regina)

Rita pályája nem színészkedéssel, hanem énekléssel indult. Először a 2007-es Csillag születkben tűnt fel, ahol a későbbi X-Faktor győztes Kocsis Tiborral szemben maradt alul. Később Marót Viki vokalistájaként kereste kenyerét, majd szerepet kapott A gyanú árnyéka egyik epizódjában. Végül megkapta a biszexuális Regina szerepét az Éjjel-nappal Budapestben.

Kamarás Norbert - Lali

Kamarás Norbert – Lali

Kamarás Norbert (Lali)

A sorozat zakkantját alakító Kamarás Norbertet először a Való Világ 4-ben tűnt fel, ahová a bátyjával együtt jelentkezett. Csak a beszavazó show-ig jutottak el, ahol Rácz Gigi és Béci ütötte ki őket.
Viselkedése alapján túlzottan nem kell megerőltetnie magát a szerep hiteles alakításáért.

Szarka Sára - Hanna

Szarka Sára – Hanna

Szarka Sára (Hanna)

Hanna a Gyanú árnyéka egyik epizódjában, Az anyósom beköltözött a házunkba! című részben tűnt fel, ahol a 16 éves Virágot alakította.

Vajda Miklós - Joe

Vajda Miklós – Joe

Varga Miklós (Joe)

Varga Miklós, Szarka Sárához hasonlóan a Gyanú árnyékában kezdte tévés szereplését. Rozsonyi Gusztáv, egy tisztes nevelőapa szerepét kapta, akinek biológiai apja hosszú évek elteltével jelentkezik. Az Éjjel-nappal Budapestben megkapta a szerep másik felét: ő tűnik fel Hanna életében 16 év után.

Nádai Anikó - Anikó

Nádai Anikó – Anikó

Nádai Anikó (Anikó)

Anikó több helyen is megfordult, ahol csak képernyőre kerülhetett: a 2009-es Királynőben láthattuk először, ahol bekerült a legjobb 21 lány közé, majd jelentkezett a Való Világba 2010-ben, utána pedig a VV5 kísérő műsorának, a Belevaló Világnak volt a műsorvezetője.

Nunez Martin (Carlos)

Nunez Martin - Carlos

Nunez Martin – Carlos

A sorozat egzotikus bikája is ismerős lehet számunkra, bár nem feltétlenül az RTL Klub háza tájáról. Egy cikkhez pózolt korábban Liptai Claudiával pózolt, de nem ez volt első feltűnése. Tévés karrierje a TV2-nél kezdődött, ahol az Édes négyesben enyelgett a Jóban-rosszban Szorcsik Viktóriájával.

Van valaki, akit nem említettünk, de Te felismerted? Írj nekünk az info@ejjel-nappal-budapest.com-ra vagy vesd fel a fórumban!

OFF
Administrator Administrator